0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Stil Deluxe

Fii diferit, fii inedit

Piscinele stil DeLuxe sunt caracterizate de un farmec evidenţiat, design exclusiv şi calitate de top. Acestea sunt inedite şi irepetabile, întrucât deţin decoruri personalizate, iluminări deosebite, elemente mai mult

Fii diferit, fii inedit

Piscinele stil DeLuxe sunt caracterizate de un farmec evidenţiat, design exclusiv şi calitate de top. Acestea sunt inedite şi irepetabile, întrucât deţin decoruri personalizate, iluminări deosebite, elemente specifice de havuz sau alte nuanţe personalizate. Şi nu în ultimul rând, acestea sunt construite din cele mai calitative materiale care oferă siguranţa şi durata lungă de viaţă, dar şi adaugă un plus de graţie piscinei dvs. Piscinele DeLuxe marca Opal-Succes vă oferă luxul de a vă petrece timpul într-o piscină nu doar relaxantă dar şi executată cu acurateţe şi măiestrie.

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi