0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00

PISCINE

Care piscină vrei?

Avantajul companiei

Proiectăm și construim piscine la cheie

Lucrăm din 1998 și am construit deja 535 de piscine

Utilizăm materiale de la producătorii dovediți

Calculăm prețul fix și nu îl mărim în timpul construirii

Oferim garanție pentru lucrări efectuate

Calculăm termenele limită și le respectăm

Portofoliul

Piscine în Moldova

Compania Opal-Succes construiește și vinde piscine în Moldova. Noi lucrăm deja de 20 de ani și știm să determinăm exact ceea ce își dorește Clientul. Noi vă ascultăm cu atenție, concretizăm toate detaliile, vă răspundem la toate întrebările și vă pregătim oferta.

De-a lungul anilor, ne-am convins, că o piscină construită corect și din materiale de calitate durează mai mult de 15 ani. De aceea noi folosim doar materiale ale producătorilor verificați în timp și în a căror calitate suntem convinși. Noi oferim garanție la materialele instalate și lucrările îndeplinite, de aceea puteți fi convinși că vă ve-ți bucura din plin de piscina construită de noi, fără a vă face griji!

Cum aleg o piscină?

Alegerea tipului - este primul pas important spre visul propriei piscine: cum v-o imaginați dvs. și cum va fi? Construim piscine din beton, instalam piscine din fibră de sticlă și vindem piscine gonflabile și cu cadru metalic. Fiecare tip are propriile caracteristici și pentru a alege o piscină potrivită și în viitor să nu regretați alegerea dvs. - cântăriți cu atenție argumentele pro și contra. Amintiți-vă că întrebarea "Care piscină este mai bună" nu are un răspuns, deoarece fiecare dintre ele este mai bună pentru anumite obiective și sarcina dvs. este să alegeți cea mai bună pentru dvs. Pentru a afla mai multe despre tipurile de bazine, citiți articolul "Cum alegeți tipul potrivit de piscină?" și dacă aveți întrebări, sunați-ne și întrebați-ne.

Îngrijirea apei din piscină

Piscina este o plăcere. Principala regulă de a folosi piscina este să o păstrați curată, astfel încât să nu existe consecințe neplăcute. Pentru a plonja în orice moment - respectați regulile de igienă și îngrijiți în mod regulat de apă din piscină.

Alegeți produsele potrivite pentru îngrijirea piscinei și urmați dozele recomandate. Nu este cazul când este mai bine să măriți cantitatea de produse chimice pentru a fi siguri, deoarece chimia nu numai că dezinfectează și purifică apa, ci și interacționează cu pielea înotătorilor. Vindem produse pentru îngrijirea piscinei care sunt sigure pentru piele și nu provoacă alergii.

Faceți o solicitare

Если вы решили строить бассейн, оставьте заявку и мы свяжемся с вами. Если вы знаете, какой бассейн вам нужен - пишите в комментарии. Если не знаете - мы расскажем о том, какие бывают бассейны, объясним все тонкости и различия, и поможем сделать правильный выбор. Мы свяжемся с вами в течение 1 рабочего дня. Чтобы мы ответили быстрее - звоните по телефонам 0 22 471 064 или 0 671 81 004.