0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Stil Sport

Sănătatea e la ea acasă

Sportul este o activitate vitală pentru fiecare dintre noi, deaceea piscinele de stil sport sunt cele care vă vor aduce acasă condiţiile optime pentru a practica mai mult

Sănătatea e la ea acasă

Sportul este o activitate vitală pentru fiecare dintre noi, deaceea piscinele de stil sport sunt cele care vă vor aduce acasă condiţiile optime pentru a practica  sportul sub forma de înot. Dacă vă doriţi să practicaţi înotul împreună cu familia, vreţi să organizaţi copiilor dvs un program care să includă înotul, doriţi să efectuaţi exerciţii de aquagym, sau pur şi simplu nu reuşiţi să mergeţi la o piscină publică pentru a înota, atunci soluţia optimă este piscina de tip sport chiar acasă. Acestea sunt caracterizate de forme regulate, de obicei dreptunghiulare, lungimi mai mari decât cele obişnuite- de la 10m lungime, prezenţa blocurilor de start şi a marcajelor de culuare în cazul piscinelor de înot sau olimpice. Dacă nu dispuneţi de spaţiu, dar totuşi doriţi să înotaţi, atunci prevedeţi o instaţie de contracurent, care vă va asigura un antrenament perfect.

Pentru acest stil Opal-Succes vă propune piscine din beton, care pot fi realizate de orice lungime, deasemena vă propunem şi alte soluţii pentru piscinele sportive contactaţi-ne.  

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi