0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Stil Sport

Sănătatea e la ea acasă

Sportul este o activitate vitală pentru fiecare dintre noi, deaceea piscinele de stil sport sunt cele care vă vor aduce acasă condiţiile optime pentru a practica mai mult

Sănătatea e la ea acasă

Sportul este o activitate vitală pentru fiecare dintre noi, deaceea piscinele de stil sport sunt cele care vă vor aduce acasă condiţiile optime pentru a practica  sportul sub forma de înot. Dacă vă doriţi să practicaţi înotul împreună cu familia, vreţi să organizaţi copiilor dvs un program care să includă înotul, doriţi să efectuaţi exerciţii de aquagym, sau pur şi simplu nu reuşiţi să mergeţi la o piscină publică pentru a înota, atunci soluţia optimă este piscina de tip sport chiar acasă. Acestea sunt caracterizate de forme regulate, de obicei dreptunghiulare, lungimi mai mari decât cele obişnuite- de la 10m lungime, prezenţa blocurilor de start şi a marcajelor de culuare în cazul piscinelor de înot sau olimpice. Dacă nu dispuneţi de spaţiu, dar totuşi doriţi să înotaţi, atunci prevedeţi o instaţie de contracurent, care vă va asigura un antrenament perfect.

Pentru acest stil Opal-Succes vă propune piscine din beton, care pot fi realizate de orice lungime, deasemena vă propunem şi alte soluţii pentru piscinele sportive contactaţi-ne.  

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi