0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Sistem de dezinfecție și control

Menținerea apei curate în piscină este una din cele mai importante întrebări pentru proprietarii de piscine atât publice cât și private. Cum să mențineți apa curată în piscină fără a mai mult

Menținerea apei curate în piscină este una din cele mai importante întrebări pentru proprietarii de piscine atât publice cât și private. Cum să mențineți apa curată în piscină fără a cheltui mult timp și efort? Pentru acest scop Opal-Succes vă propune sisteme de dozare și control de la concernul german DINOTEC.

Un astfel de sistem este dotat cu un display, pe care se afișează toată informația, și un dispozitiv special care măsoară în timp real parametrii apei (de exemplu: nivelul ph-ului și al dezinfectantului). Sistemul dat vă permite să stabiliți parametrii necesari pentru apă din piscina dumneavoastră, care mai apoi se măsoară și se mențin la indicatorii setați. Când este nevoie, aceasta va doza cantitatea necesară de produse chimice pentru piscină.

Un astfel de sistem de control pentru piscină are o serie de avantaje:

  • Nu este necesară măsurea și adăugarea produselor chimice pentru piscine manual - chiar dacă efectuați măsurările de câteva ori pe zi, nu puteți fi sigur că parametrii apei corespund normelor, mai ales când piscina este supraexploatată. În plus, nu mereu stiți care cantitate de produs chimic este necesară apei și adesea riscați sau să adăugați prea puțin - astfel calitatea apei are de suferit, sau să adăugați prea mult - astfel puneți în pericol sănătatea clienților.
  • Mențineți o calitate perfectă a apei - cu sistemul de dozare puteți fi sigur că apa piscinei va corespunde în orice moment normelor stabilite de lege.
  • Economia produselor pentru îngrijirea apei din piscină - sistemul de dozare va adăuga exact cantitatea necesară de produse chimice pentru ca parametrii apei să fie în regulă și apa să nu prezinte un potențial pericol pentru clienți

Opal-Succes vă va oferi consultanță pentru a alege cel mai potrivit sistem de dozare și control, deasemnea va efectua lucrările de instalare și deservire ulterioară, oferind garanție de 2 ani pentru produsele instalate.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi