0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Înot contra-curent

Limitele au fost întotdeauna considerate niște marcaje care te-au oprit să realizezi ceea ce dorești. De exemplu, o piscină prea mică te-ar împiedica să înoți în largul tău. A venit mai mult

Limitele au fost întotdeauna considerate niște marcaje care te-au oprit să realizezi ceea ce dorești. De exemplu, o piscină prea mică te-ar împiedica să înoți în largul tău. A venit timpul să transformăm limitele în oportunități. Cu ajutorul dispozitivului de înot contra-curent, această activitate nu va mai fi restrictionată, vei putea să o practici chiar și în mica piscină din curtea ta.

Acest accesoriu va elibera un jet de apă de înaltă presiune, astfel încât vei putea înota împotriva acestui curent, stând pe loc, dar având impresia că traversezi un fluviu adevărat.

Opal-Succes îți va organiza un astfel de sistem, în dependență de necesitățile și preferințele pe care le ai.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi