0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Roboți de curățare

Curăţenia în piscină este un factor foarte important care influenţează în mod direct calitatea odihnei tale, menţinerea acesteia necesită  timp şi efort. Astăzi a devenit mai simplă curăţarea  piscinei datorită mai mult

Curăţenia în piscină este un factor foarte important care influenţează în mod direct calitatea odihnei tale, menţinerea acesteia necesită  timp şi efort. Astăzi a devenit mai simplă curăţarea  piscinei datorită roboţilor de curăţare. Roboţii au misiunea de a curăţa cada piscinei cu minima ta implicare, fapt ce îţi oferă timp pentru un respiro.

Roboţii vor înlocui cu succes aspiratoarele clasice pentru piscină, care sunt constituite din mai multe componente (furtun, mâner, perie) şi funcţionează în strictă dependenţă de pompa de care dispune piscina. Însă, roboţii de curăţare necesită doar o conectare la sursa de curent electric, iar spaţiul de depozitare nu trebuie să fie imens. 

A venit timpul sa profităm de dezvoltarea ingineriei, şi să lăsăm tehnologia să muncească pentru noi. Opal-Succes vă propune cele mai inovative soluții în domeniul roboților pentru piscină și garanție de doi ani pentru gama de roboți propusă.

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi