0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Roboți de curățare

Curăţenia în piscină este un factor foarte important care influenţează în mod direct calitatea odihnei tale, menţinerea acesteia necesită  timp şi efort. Astăzi a devenit mai simplă curăţarea  piscinei datorită mai mult

Curăţenia în piscină este un factor foarte important care influenţează în mod direct calitatea odihnei tale, menţinerea acesteia necesită  timp şi efort. Astăzi a devenit mai simplă curăţarea  piscinei datorită roboţilor de curăţare. Roboţii au misiunea de a curăţa cada piscinei cu minima ta implicare, fapt ce îţi oferă timp pentru un respiro.

Roboţii vor înlocui cu succes aspiratoarele clasice pentru piscină, care sunt constituite din mai multe componente (furtun, mâner, perie) şi funcţionează în strictă dependenţă de pompa de care dispune piscina. Însă, roboţii de curăţare necesită doar o conectare la sursa de curent electric, iar spaţiul de depozitare nu trebuie să fie imens. 

A venit timpul sa profităm de dezvoltarea ingineriei, şi să lăsăm tehnologia să muncească pentru noi. Opal-Succes vă propune cele mai inovative soluții în domeniul roboților pentru piscină și garanție de doi ani pentru gama de roboți propusă.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi