0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Acoperire

Acoprerirea pentru piscină este o parte importată din procesul de îngrijire și exploatare a ei. O acoperire pentru piscină are o serie de avantaje:

  • Minimizează pierderile de căldură;
  • Reprezintă o măsură de mai mult

Acoprerirea pentru piscină este o parte importată din procesul de îngrijire și exploatare a ei. O acoperire pentru piscină are o serie de avantaje:

  • Minimizează pierderile de căldură;
  • Reprezintă o măsură de siguranţă pentru a proteja de căderea accidentală a oamenilor şi animalelor în piscină;
  • Scade consumul produselor chimice, întrucât apară piscina de nimerirea murdăriilor din mediul înconjurător şi nu permite razelor UV să ajungă în apă, astfel clorul din apă acţionează timp mai îndelungat.
  • Pentru perioada de iarnă este un lucru absolut necesar întrucât va proteja în primul rând materialul de finisare a piscinei şi va împiedica nimerirea murdăriilor pe durata sezonului de iarnă.

Opal-Succes vă propune următoarele tipuri de acoperiri pentru piscine:

1.       Prelata de vară

Aceasta este formată dintr-o peliculă izotermică cu bule. Ea pluteşte pe suprafaţa apei şi se strânge pe un derulator situat în marginea piscinei. Acestă acoperire vă oferă o perfectă izolare termică în perioada estivală, minimizând pierderile de căldură pe timp de noapte. În plus vă protejează piscina de praful şi frunzele ce pot nimeri în apă. Nu este o acoperire de siguranţă şi este folosită doar în perioada estivală. Noi realizăm prelate de orice dimensiune şi pentru orice formă de piscină.

2.       Prelate de siguranţă

Prelatele de siguranţă sunt îndeplinite dintr-un material mult mai trainic decât prelate de vară. Ele sunt prelate "all season" – adică atât pentru perioada estivală cât şi cea de iarnă.Spre deosebire de prelatele cu bule ele au nevoie de instalarea unor şine pe care ele sunt derulate. Prelatele propuse de Opal-Succes sunt fabricate în Europa şi pot fi atât manuale cât şi automate.

3.       Acoperiri telescopice

Un stil elegant şi desigur cel mai efiecient ce oferă posibilitatea de a prelungi cel mai mult sezonul de scăldare. Diferite forme şi materiale din care pot fi executate, vă permit să le integraţi cel mai bine în ambientul Dumneavoatră. Opal-Succes propunem o serie de modele : Elegant, Universal, Tropea, etc, pentru orice dimensiuni şi forme de piscine.

 

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi