0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Scări

Pentru a putea uşor intra şi ieşi dintr-o piscină o scară este indispensabilă. Scările pot fi parte componentă a piscinei, fiind construite din beton, sau prefabricate din oţel inoxidabil. Scările mai mult

Pentru a putea uşor intra şi ieşi dintr-o piscină o scară este indispensabilă. Scările pot fi parte componentă a piscinei, fiind construite din beton, sau prefabricate din oţel inoxidabil. Scările interioare pot fi de diferite forme, în dependenţă de designul piscinei. Ele vă vor asigura, nu numai  o intrare uşoră şi plăcută în piscină dar vor fi şi un loc în care veţi dori să vă reţineţi mai mult într-o zi toridă de vară.

Puteţi vedea o varietate de forme de scări a piscinelor construite de noi pe tot teritoriul Moldovei.

Scările din oțel inoxidabil pentru piscine sunt unele din cele mai practice, întrucât nu iau din spaţiul destinat înotului/jocului şi sunt mult mai simple la instalare. Acestea sunt cu 3, 4 sau 5 trepte în dependenţă de adâncimea piscinei. La noi puteţi găsi mereu scările din inox pentru piscina de diferite forme şi diferit număr de trepte.

La Opal-Succes puteți găsi scara potrivită pentru piscina dumneavoastră.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi