0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Iluminare

Iluminarea este acel element de design care oferă eleganţă şi culoare piscinei pe timp de noapte. Anume lumina va face piscina să strălucească în cel mai neobişnuit mod piscina dvs mai mult

Iluminarea este acel element de design care oferă eleganţă şi culoare piscinei pe timp de noapte. Anume lumina va face piscina să strălucească în cel mai neobişnuit mod piscina dvs şi îi va pune în evidenţa particularităţile ei. La noi puteţi găsi lămpi pe placul şi buzunarul oricui. Vă propunem Faruri Halogene, Faruti Led de culoarea Albă şi MultiColor (RGB), Faruri pentru piscine din Beton sau prefabricate.

Faruri Halogene

Sunt faruri cu lumina albă caldă cu putere de la 100W la 300W în dependenţă de model. Aceste pot fi montate direct pe perete sau încorporate în nişele în prealabil instalate.

Faruri LED albe/MultiColor (RGB)

Farurile Led au marele avantaj de a fi mult mai econome în comparaţie cu cele halogene asigurând iluminare mai intensă a piscinei, o durată de viaţă mai mare, dar şi o eleganţă şi o varietate mult mai mare faţă de cele halogene. Acestea sunt destinate atât piscinelor din beton cât şi celor prefabricate, placate cu mozaic sau liner PVC.

Lampi LED

Pentru cei ce au faruri halogene încorporate în beton, vă recomdăm să înlocuiţi lămpile halogene de 300W cu Lămpi Led de 18W albe sau colorate. Economia va fi evidentă iar efectul produs va fi spectaculos.

La alegerea iluminăriii vă recomandăm să analizați plusurile și minusurile, pentru ca în final să vă puteți bucura pe deplin de alegerea făcută. Iluminarea în piscină vă va permite să creați o atmosferă uimitoare atât în piscină cât și înafara acesteia. Specialiștii companiei Opal-Succes sunt mereu bucuroși să va ajute! La noi puteți găsi totul pentru iluminarea piscinei.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi