0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Liner PVC

Linerul reprezintă o membrană PVC care se utilizează ca material de finisare a piscinei. Acesta este impermeabil şi antiderapant. Fiind disponibil într-o anumită gamă de culori opţionale sau ca imitaţie mai mult

Linerul reprezintă o membrană PVC care se utilizează ca material de finisare a piscinei. Acesta este impermeabil şi antiderapant. Fiind disponibil într-o anumită gamă de culori opţionale sau ca imitaţie a mozaicului, astfel, piscina va obține o finisare originală a cărei culoare se va reflecta impozant în apa cristalină.

Marele avantaj al Linerului este prețul avantajos și perioada mică de timp de instalare, deasemea perioada de viață a Linerului este rentabilă. O atenție aparte se cere la utilizarea produselor chimice pe bază de clor, care la impactul direct ar putea provoca decolorarea peliculei și deasemenea, nu se recomandă intrarea în piscină cu obiecte ascuțite pentru a evita deteriorarea acestui material.

Piscina placată cu Liner PVC are un aspect estetic agreabil.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi