0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Mozaic din sticlă

Mozaicul din sticlă reprezintă una dintre cele mai populare finisări ale piscinelor. Acest tip de mozaic este cu un pas înaintea celorlalte tipuri de finisări datorită următoarelor avantaje: durata mare mai mult

Mozaicul din sticlă reprezintă una dintre cele mai populare finisări ale piscinelor. Acest tip de mozaic este cu un pas înaintea celorlalte tipuri de finisări datorită următoarelor avantaje: durata mare de viață, rezistentă la îngheț-dezgheț, nu se decolorează la impactul direct cu produsele pe bază de clor. Un alt avantaj este posibilitate de mixare a culorilor sau de confecționare și aplicare a unei imagini sau figuri  . 

Pentru placarea piscinei cu mozaic ve-ți mai avea nevoie de hidroizolareadeziv și chit de rosturi special.

Mai multe detalii aici.

 

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi