0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Mozaic din ceramică

Mozaicul de ceramică pentru piscine comercializat de noi, este verificat deja de mai bine de 15 ani pe piața Republicii Moldova.

Este un mozaic special prevăzut pentru piscine, spa-piscine atât la mai mult

Mozaicul de ceramică pentru piscine comercializat de noi, este verificat deja de mai bine de 15 ani pe piața Republicii Moldova.

Este un mozaic special prevăzut pentru piscine, spa-piscine atât la interior cât și la exterior, rezistent la agenții chimici din apa piscinei precum și la condițiile meteo caracteristice țării noastre. Acest mozaic nu absoarbe și nu reține apa, ceea ce îl face rezistent în placaje la exterior sau în ambient cu umiditate și temperaturi mai sporite, de exemplu baia turcească.

Mozaicul este disponibil într-o gamă variată de culori.

Pentru placarea piscinei cu mozaic ve-ți mai avea nevoie de hidroizolare, adeziv și chit de rosturi special.

Mai multe detalii aici.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi