0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Stil bază de odihnă

Pentru zonele de agrement compania Opal-Succes vă propune piscine speciale. Ele pot fi de diferite forme și dimensiuni, de asemenea cu adâncime variabilă și diverse zone de odihnă. Este posibilă mai mult

Pentru zonele de agrement compania Opal-Succes vă propune piscine speciale. Ele pot fi de diferite forme și dimensiuni, de asemenea cu adâncime variabilă și diverse zone de odihnă. Este posibilă finisarea cu diverse materiale și combinarea mai multor tipuri de piscine în una.

Odihna la piscină, în deosebi într-o zi toridă de vară, poate fi dăruită fiecărui om. Efectul revigorant al apei, posibilitatea de a plonja într-o apă curată și de a beneficia de o odihnă pe masură - reprezintă cheia succesului pentru zona de agrement. Noi vă vom ajuta să creați o zonă de odihnă de neuitat.

mai puțin

Sfaturi Utile

Finisarea piscinei din beton. Ce material alegem?

Placarea piscinei nu este doar aspect exterior, ci și strat protector. Prin urmare, trebuie să îl selectați cu atenție, după ce ați studiat toate avantajele și dezavantajele. Cel mai bine este să optați pentru un material sigur, durabil și ușor de întreținut. Pe piața Republicii Moldova, veți găsi 3 tipuri de finisare pentru placarea piscinei de beton: folie din PVC, mozaic de sticlă și mozaic ceramic.

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi