0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00

Pentru zonele de agrement compania Opal-Succes vă propune piscine speciale. Ele pot fi de diferite forme și dimensiuni, de asemnea cu adâncime variabilă și diverse zone de odihnă. Este posibilă mai mult

Pentru zonele de agrement compania Opal-Succes vă propune piscine speciale. Ele pot fi de diferite forme și dimensiuni, de asemnea cu adâncime variabilă și diverse zone de odihnă. Este posibilă finisarea cu diverse materiale și combinarea mai multor tipuri de piscine în una.

Odihna la piscină, în deosebi într-o zi toridă de vară, poate fi dăruită fiecărui om. Efectul revigorant al apei, posibilitatea de a plonja într-o apă curată și de a beneficia de o odihnă pe masură - reprezintă cheia succesului pentru zona de agrement. Noi vă vom ajuta să creați o zonă de odihnă de neuitat.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi