0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Hidromasaj

Apa îți poate spăla grijile. Da, e adevărat, jeturile de apă ale unui hidromasaj îți pot elimina orice presiune de pe umerii tăi, la propriu și la figurat. Înafară de mai mult

Apa îți poate spăla grijile. Da, e adevărat, jeturile de apă ale unui hidromasaj îți pot elimina orice presiune de pe umerii tăi, la propriu și la figurat. Înafară de relaxare spirituală, un hidromasaj aduce cu sine un șir de alte beneficii pentru sănătate: destinderea și fortificarea sistemului muscular, îndepărtarea afecțiunilor sistemului nervos periferic, susține lupta cu kilogramele în plus, ș.a.

Echiparea unei piscine cu un sistem funcționabil pentru hidromasaj nu este un lucru complicat, dar necesită anumiți pași îndepliniți la etapa de construcție. Lasă această ocupație în mâinele echipei Opal-Succes și vei obține un spațiu revigorant chiar la tine acasă sau o afacere cu un profit generos.

 

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi