0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Bordură din piatră

Bordura unei piscine joacă un rol estetic foarte important, întrucât este linia care conturează perimetrul piscinei. La fel de importantă este şi pentru siguranţă, evitând derapajul.

Bordura face ca piscina să mai mult

Bordura unei piscine joacă un rol estetic foarte important, întrucât este linia care conturează perimetrul piscinei. La fel de importantă este şi pentru siguranţă, evitând derapajul.

Bordura face ca piscina să fie cu adevărat desăvârșită, iar aspectul acesteia nu trebuie neglijat. Cea mai elegantă margine pentru o piscină este cea din piatră naturală. Bordura din piatră crează o imagine impresionantă, înfrumuseţând orice piscină, indiferent de dimensiuni, material de finisare sau sistem de filtrare. Piatra este un material durabil, foarte rezistent, deaceea, acest  tip de bordură nu va necesita investiţii sau renovări ulterioare.  

Compania Opal-Succes propune o varitate atractivă de nuanțe și forme a bordurilor din piatră și oferă servicii de montare la cel mai înalt nivel.

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi