0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Grila din piatra

Piscinele cu luciu de apă au amplasate pe perimetru un grilaj detașabil, considerat ca parte componentă a acestui tip de filtrare. Pentru a oferi piscinei un stil de lux, vă mai mult

Piscinele cu luciu de apă au amplasate pe perimetru un grilaj detașabil, considerat ca parte componentă a acestui tip de filtrare. Pentru a oferi piscinei un stil de lux, vă recomandăm să utilizați grila confectionată din Piatra Naturală. Spre deosebire de grila din plastic, aceasta are o rezistență mult mai mare, datorită durabilității materiei prime, și un aspect mult mai somptuos datorită însușirilor sale calitative.

Montarea acestor grile, este un proces simplu, realizat cu multă acuratețe de specialiștii Opal-Succes. Nuanțele și formele grilelor din piatră sunt diverse, în funcție de preferințe și necesități.

Grila din piatră scăldată în apă şi iluminată de razele soarelui va deveni vedeta piscinei dvs.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi