0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Grila din piatra

Piscinele cu luciu de apă au amplasate pe perimetru un grilaj detașabil, considerat ca parte componentă a acestui tip de filtrare. Pentru a oferi piscinei un stil de lux, vă mai mult

Piscinele cu luciu de apă au amplasate pe perimetru un grilaj detașabil, considerat ca parte componentă a acestui tip de filtrare. Pentru a oferi piscinei un stil de lux, vă recomandăm să utilizați grila confectionată din Piatra Naturală. Spre deosebire de grila din plastic, aceasta are o rezistență mult mai mare, datorită durabilității materiei prime, și un aspect mult mai somptuos datorită însușirilor sale calitative.

Montarea acestor grile, este un proces simplu, realizat cu multă acuratețe de specialiștii Opal-Succes. Nuanțele și formele grilelor din piatră sunt diverse, în funcție de preferințe și necesități.

Grila din piatră scăldată în apă şi iluminată de razele soarelui va deveni vedeta piscinei dvs.

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi