0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Luciu de apa

Una din clasificările piscinelor se axează pe modelul de filtrare, o modalitate modernă și elegantă de recirculare și filtrare este Piscina Cu Luciu De Apă. Numele acestor piscine vine de mai mult

Una din clasificările piscinelor se axează pe modelul de filtrare, o modalitate modernă și elegantă de recirculare și filtrare este Piscina Cu Luciu De Apă. Numele acestor piscine vine de la faptul că apa atinge  nivelul marginii piscinei. Acest lucru crează un efect de continuitate și face piscina să pară mai mare decât este în realitate. 

Aceste piscine sunt caracterizate de canalul perimetral care este acoperit cu un grilaj detașabil. Opal-Succes vă ajută să alegeți tipul  cel mai potrivit de grilă pentru piscina dvs:

  • din plastic- varianta economă și cea mai universală;
  • din piatră naturală- pentru un stil de lux.

În continuare, apa din canalul perimetral se va scurge într-un vas de acumulare special prevăzut pentru colectarea apei deversate peste bordura piscinei. De aici, apa este preluată de pompa piscinei, filtrată și returnată prin duzele de refulare, situate în pardoseaua piscinei. Acest model de piscină are un cost mai înalt comparativ cu piscinele cu skimmer, dar calitatea își justifică prețul în totalitate. Toată cantitatea de apă va fi recirculată și filtrată în cel mai eficient mod.

Piscinele cu luciu de apă pot fi dotate în mod clasic cu accesorii opționale: iluminare, scări, acoperire, încălzire, înot contra-curent, ș.a.

Doriți să posedați o astfel de piscină? Opal-Succes este gata oricând să pună în practică un astfel de proiect!

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi