0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Luciu de apa liberty

Piscinele cu Luciu de Apă Liberty pot fi considerate ca o derivare a piscinelor clasice cu Luciu de Apă, deoarece constructivul și sistemul de filtrare este identic: canal perimetral- vas mai mult

Piscinele cu Luciu de Apă Liberty pot fi considerate ca o derivare a piscinelor clasice cu Luciu de Apă, deoarece constructivul și sistemul de filtrare este identic: canal perimetral- vas de acumulare- pompă- filtru- piscină.

Specificul piscinelor ”Liberty” este acoperirea canalului perimetral care înconjoară piscina. Canalul perimetral este acoperit cu plăci din piatră, formând astfel un camuflaj aparent, apa pare să se scurgă sub podea, în mod misterios, unde este acaparată de spațiul dintre grilă și plăcile din piatră.

Această ascundere a canalului sub podea oferă un aspect mult mai fin și elegant. Eficiența filtrării și recirculării apei nu are nicidecum de suferit, păstrându-și statutul de cel mai productiv sistem de filtrare.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi