0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Infinity

Piscinele infinity se potrivesc perfect în grădinile amenajate, transformându-se într-o oază de prospețime fără sfârșit, curățenie, confort și ... mister.

Aceste piscine nu au margini vizibile. Iluzia apei "interminabile" contopite cu mai mult

Piscinele infinity se potrivesc perfect în grădinile amenajate, transformându-se într-o oază de prospețime fără sfârșit, curățenie, confort și ... mister.

Aceste piscine nu au margini vizibile. Iluzia apei "interminabile" contopite cu orizontul redă un aspect excentric. O astfel de piscină poate fi amplasată oriunde, chiar și pe acoperișul casei, idee, care a fost implementată cu succes de mai multe hoteluri. O piscină Infinity este o adevărată operă de artă.

Construcția piscinelor Infinity este un proces foarte complex și de durată, deaceea construcția unor astfel de bazine trebuie să fie realizată de specialiști calificați.

În compania Opal-Succes puteți comanda construcția unei piscine Infinity. Avem o echipă de profesioniști care au deja experiență în proiectarea și construirea unor astfel de bazine, precum și materiale de calitate pentru realizarea proiectului dumneavoastră.

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi