0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Infinity

Piscinele infinity se potrivesc perfect în grădinile amenajate, transformându-se într-o oază de prospețime fără sfârșit, curățenie, confort și ... mister.

Aceste piscine nu au margini vizibile. Iluzia apei "interminabile" contopite cu mai mult

Piscinele infinity se potrivesc perfect în grădinile amenajate, transformându-se într-o oază de prospețime fără sfârșit, curățenie, confort și ... mister.

Aceste piscine nu au margini vizibile. Iluzia apei "interminabile" contopite cu orizontul redă un aspect excentric. O astfel de piscină poate fi amplasată oriunde, chiar și pe acoperișul casei, idee, care a fost implementată cu succes de mai multe hoteluri. O piscină Infinity este o adevărată operă de artă.

Construcția piscinelor Infinity este un proces foarte complex și de durată, deaceea construcția unor astfel de bazine trebuie să fie realizată de specialiști calificați.

În compania Opal-Succes puteți comanda construcția unei piscine Infinity. Avem o echipă de profesioniști care au deja experiență în proiectarea și construirea unor astfel de bazine, precum și materiale de calitate pentru realizarea proiectului dumneavoastră.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi