0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Skimmer

Acest tip de piscine sunt cele mai răspândite în rândul piscinelor atât private cât și publice, din beton sau prefabricate, cu carcasă metalică sau gonflabile.

Sunt caracterizate prin nivelul apei mai mai mult

Acest tip de piscine sunt cele mai răspândite în rândul piscinelor atât private cât și publice, din beton sau prefabricate, cu carcasă metalică sau gonflabile.

Sunt caracterizate prin nivelul apei mai jos de bordură cu 10-15 cm.

Skimmerul este o piesă de bază în acest model de filtrare, acesta reprezentând orificiul din peretele piscinei, prin intermediul căruia apa este absorbită și condusă către pompă și filtru. Apa filtrată este reîntoarsă în piscină prin intermediul duzelor situate pe peretele vis-a-vis de skimmer.

Nivelul apei va fi menținut întotdeauna la jumătatea skimmerului. Deasemenea, skimmerul servește drept loc de amplasare a pastilelor de clor pentru dezinfecția apei și a celorlalte produse chimice pentru piscină.

Cele mai importante avantaje ale piscinelor cu skimmer sunt:

  • Simplitatea sistemului de filtrare;
  • Lipsa vasului de acumulare;
  • Cost mai scăzut;
  • Ușor de exploatat.

Opal-Succes vă oferă atât servicii de contrucție a unor astfel de piscinie, cât și toată gama de materiale necesare.      

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi