0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Piscina cu carcasă metalica

Aveţi nevoie de o piscină care uşor se montează, uşor se exploatează, are o durată de viaţă mai mare decât piscinele gonflabile, dar să fie ieftine?

Atunci piscinele cu carcasă mai mult

Aveţi nevoie de o piscină care uşor se montează, uşor se exploatează, are o durată de viaţă mai mare decât piscinele gonflabile, dar să fie ieftine?

Atunci piscinele cu carcasă de Metal marca Azuro şi Ibiza, sunt varianta ideală pentru Dumneavoastră. Acestea nu întampină dificultăţi şi nu necesită condiţii severe la montare. Ele sunt foarte accesibile ca cost şi sunt mult mai durabile în comparaţie cu piscinele gonflabile. Spre alegere vă propunem modele Azuro şi Ibiza, care pot fi amplasate atât suprateran cât şi îngropate sau semiîngropate.

Aşadar, piscinele cu carcasa metalică se potrivesc perfect pentru vacanţele de vară.

PUTEȚI VEDEA TOATE MODELE ÎN MAGAZINUL NOSTRU ON-LINE.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi