0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Piscine din fibră de sticlă

Piscinele din fibră de sticlă Skymirror, propuse de Opal-Succes, sunt varianta ideală pentru cei ce îşi doresc o piscină de calitate superioară în timp scurt şi fără efectuarea lucrărilor de mai mult

Piscinele din fibră de sticlă Skymirror, propuse de Opal-Succes, sunt varianta ideală pentru cei ce îşi doresc o piscină de calitate superioară în timp scurt şi fără efectuarea lucrărilor de betonare.

Piscinele Skymirror, prin liniile sale Marina, Golf, Laguna si Delta, se evidenţiază prin calitatea net superioră, forme şi culori ideale pentru orice capriciu, timp scurt de montare şi instalare, prezenţa locurilor de repaus înglobate în piscină. Piscinele noastre se mai caracterizează şi prin forme şi dimensiuni standarde definite de cele patru modele disponibile: Golf, Marina, Delta si Laguna.

Termenul de garanţie de 15 ani pentru integritatea bazinelor confirmă calitatea produsului. Termenul de fabricare şi livrare este relativ scurt, aproximativ 21 zile lucrătoare, iar termenul de montare - 7 zile.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi