0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Piscină Beton

Piscinele din beton sunt cele mai de durată piscine existente, astfel ele sunt ideale pentru cei care îşi doresc o piscină cu o durată de viaţă îndelungată. Acest tip de mai mult

Piscinele din beton sunt cele mai de durată piscine existente, astfel ele sunt ideale pentru cei care îşi doresc o piscină cu o durată de viaţă îndelungată. Acest tip de piscină e unicul care poate fi sută la sută personalizat, atât forma cât şi dimensiunile dar şi modalitatea de finisare rămân a fi alese de proprietar - mozaic, liner PVC, etc. La fel de variabilă rămâne şi modalitatea de filtrare dar şi dotarea cu echipamente.

Înainte de începerea construcţiei unei piscine de beton ar fi bine să contactaţi specialiştii noştri pentru a lăsa orificiile tehnice necesare corectei instalări a utilajelor de recirculare şi filtrarea apei din piscină, precum şi îndeplinirea corectă a cofrajului din beton.

Avantajele piscinelor din beton sunt durata lungă de viaţă, posibilitatea de a fi personalizate la 100%.

mai puțin

Sfaturi Utile

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

Toate articolele și sfaturi