0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Piscină Beton

Piscinele din beton sunt cele mai de durată piscine existente, astfel ele sunt ideale pentru cei care îşi doresc o piscină cu o durată de viaţă îndelungată. Acest tip de mai mult

Piscinele din beton sunt cele mai de durată piscine existente, astfel ele sunt ideale pentru cei care îşi doresc o piscină cu o durată de viaţă îndelungată. Acest tip de piscină e unicul care poate fi sută la sută personalizat, atât forma cât şi dimensiunile dar şi modalitatea de finisare rămân a fi alese de proprietar - mozaic, liner PVC, etc. La fel de variabilă rămâne şi modalitatea de filtrare dar şi dotarea cu echipamente.

Înainte de începerea construcţiei unei piscine de beton ar fi bine să contactaţi specialiştii noştri pentru a lăsa orificiile tehnice necesare corectei instalări a utilajelor de recirculare şi filtrarea apei din piscină, precum şi îndeplinirea corectă a cofrajului din beton.

Avantajele piscinelor din beton sunt durata lungă de viaţă, posibilitatea de a fi personalizate la 100%.

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi