0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00
Piscină pentru Hotel

Piscina ca la carte pentru cei mai petentiosi clienti

Un hotel respectabil nu se poate lipsi de o piscină pentru a-şi răsfăţa clientii. De cele mai multe ori, acestea sunt amplasate mai mult

Piscina ca la carte pentru cei mai petentiosi clienti

Un hotel respectabil nu se poate lipsi de o piscină pentru a-şi răsfăţa clientii. De cele mai multe ori, acestea sunt amplasate la interior, formele şi dimensiunile lor pot fi variate în funcţie de spaţiul disponibil dar şi în funcţie de posibilitatea de a maximaliza combinarea mai multor stiluri, astfel încât clienţii să rămână impresionaţi. Piscinele stil Hotel ale Opal-Succes sunt confortabile, relaxante şi amenajate în mod exclusivist. De aceea, dimensiunile trebuie să fie circumspecte, temperatura - optimală pentru a putea utiliza piscina pe tot parcursul anului, treptele - să faciliteze accesul în bazin, margini pentru relaxare, accesorii precum înot contra curent pentru a satisface cerinţele clienţilor sau o cascada pentru a oferi  o notă de lux decorului din hotelul dvs. 

mai puțin

Sfaturi Utile

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Toate articolele și sfaturi