0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00

Piscine din fibra de sticla Skymirror: 4 modele unice

 

Piscinele prefabricate Sky Mirror reprezinta niste modele  elegante, functionale si foarte calitative care sunt potrivite pentru orice décor. Producatorul ofera cu cea mai mare incredere o garantie de 15 ani pentru cada piscinei si 2 ani garantie pentru finisare.  Inainte de a descrie particularitatile fiecarui model in parte, o sa evidentiem avantajele piscinelor Skymirror, datorita carora piscinele au durata mare de viata si reprezinta o investitie sigura si de durata.

Durabilitatea cazii piscinei.  Materia prima din care sunt produse piscinele Skymirror este supusa unei prelucrari speciale la temperaturi  inalte, pentru o polimerizare optima. Gratie acestui fapt  cada piscinei devine foarte rezistenta. Deasemenea,  o rezistenta suplimentara este oferita de insertiile metalice in structura piscinei.

Structura ceramica.  Compania Sky Mirror  a creat o structura  din 6 straturi de ceramica pentru cada piscinei care este foarte rezistenta la zgaraieturi sau cele mai mici fisuri. Toate straturile in ansamblu ofera o buna protectie impotriva produselor chimice de intretinere a apei din piscina, precum si o buna izolare termica, micsorand pierderile de caldura.

Intretinerea simpla. Stratul exterior este constituit din “Gelcoat” care este rezistenta la produsele chimice din apa, fara a deregla nivelul acestora. In cazul acestor piscine, procesul de intretinere a apei nu este complicat iar cantitatea produselor chimice utilizate este mai mica fata de alte tipuri de piscine. Suprafata alunecoasa nu este un mediu prietenos pentru inradacinarea sau amplificarea microorganismelor, respectiv se va utiliza o cantitate mult mai mica de produse pentru  anihilarea acestora.

Datorita avantajelor enumerate, piscinele skymirror va vor aduce multa bucurie si satisfactie intregii familii dar si prietenilor dvs. Fiecare piscina poate fi personalizata prin adaugarea accesoriilor in dependenta de alegerea dvs: iluminare, inot contracurent, hidromasaj s.a. iar amenajarea intregului spatiu va crea un decor magnific pentru curtea sau casa dvs.

Asadar, sa parcurgem la descrierea amanuntita a celor 4 modele depiscine Sky Mirror.

Sky Mirror Marina

Sky mirror Marina – o piscina cu forma strict dreptunghiulara, in care predomina finetea si  simplitatea. Acest model este reprezentat de cateva tipuri de piscine care se diferentiaza intre ele prin marimi.  Caracteristica de baza a modelului Marina este adancimea variabila de la 1.6m pana  la 2m. In regiunea scarilor este prevazut un spatiu special in care se poate instala un sistem de hidromasaj.

Skymirror Marina  este modelul perfect pentru cei care nu doresc sa se complice. Daca optati pemtru o forma simpla si functionalitate atunci, cu siguranta, acesta este modelul pentru dumneavoastra!

 

 

 

 

 

Sky Mirror Laguna

Sky Mirror Laguna -  Modelul Laguna se deosebeste prin forma sa originala neregulata, care semana mult cu lacurile naturale, deaceea acest model este potrivit pentru orice anturaj, adaugand un plus de gratie. Acest model este dotat cu o masa portabila pe care o puteti amplasa pe scarile piscinei pentru un maxim comfort. Scarile pot fi utilizate nu doar pentru a intra si a iesi din piscina ci si ca zona de relaxare.

Skymirror laguna- versiunea desavarsita pentru cei care apreciaza aspectul estetic. Daca  preferati frumusetea naturii, alegeti modelul Laguna pentru a crea o oaza divina in curtea dvs.

 

 

 

 

 

Sky Mirror Golf

Sky Mirror Golf - un model frumos si laconic, executat intr-un stil classic. Modeul Golf are forma dreptunghiulara si colturile rotunjite, iar scarile sunt in forma de semicerc construite in stil roman si pot constitui o zona de relaxare in care la fel, se poate de instalat un sistem de hidromasaj.

Sky Mirror Golf este varianta perfecta pentru familiile numeroase sau  pentru cei care adora sa petreaca timpul alaturi de prieteni. Deasemenea, acest tip de piscine este potrivit  chiar si pentru saune, intrucat zona de relaxare este  separata de spatiul de inot astfel incat utilizatorii piscinelor sa nu se deranjeze reciproc.

 

 

 

 

 

Sky Mirror Delta

Skymirror Delta – o piscina foarte practica cu forma dreptunghiulara, adancimea- 1.5m, lungimea poate varia de la 5.5m pana la 10.5m. Daca sunteti amator de inot dar nu dispuneti de spatiu puteti instala un sistem de inot contracurent, pentru care este prevazut un spatiu special.

Cei care sunt convinsi ca o piscina trebuie sa fie pentru inot pot alege fara a ezita modelul Delta, care este un model practic si usor de intretinut.

 

 

 

 

 

 

Toate modelele Sky Mirror sunt dotate cu scari din material antiderapant si sunt disponibile in mai multe culori:

  • Culori standarde- (bleu, verde pal, bej, alb)
  • Culori 3D
  • Culoarea pietrelor artificiale
  • Culoare cu efect de stralucire

Asadar, aveti posibilitatea sa alegeti modelul potrivit in combinatie cu culoarea dorita.

Oricare piscina Skymirror este livrata in timp de 21 de zile, iar instalarea dureaza doar 7 zile.


« Înapoi la listă