0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 08:30 - 17:30 Sb 09:00 - 13:00

SFATURI UTILE

Piscine
Întreţinere piscine
Havuzuri

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Temperatura ideală în piscină cu cheltuieli minime

Pompa de căldură este un dispozitiv pentru încălzirea automată și menținerea unei temperaturi constante a apei în piscină, cu costuri minime. Acest lucru este posibil, datorită utilizării surselor alternative de căldură, de exemplu, aerul încălzit de soare.

Cum îți reînnoiești piscina în acest an?

Exact acum este momentul să faceți un tur al piscinei și să constituiți o listă cu lucrurile care necesită a fi schimbate sau renovate.

Cum alegeți tipul potrivit de piscină?

Alegerea piscinei este o sarcină dificilă. Să o lăsați în grija antreprenorului – nu este cea mai bună soluție. Dacă acesta vă recomandă o piscină care nu este tocmai potrivită pentru dumneavoastră, dar care i-ar aduce lui profituri mari?

Cât costă construcția unei piscine?

Propria piscină – este visul multora, doar este atât de plăcut să plonjezi în ea într-o zi toridă de vară! Aici apare – cea mai importantă întrebare – ”Cât costă o piscină?”

Piscine din fibra de sticla Skymirror: 4 modele unice

Piscinele prefabricate Sky Mirror reprezinta niste modele elegante, functionale si foarte calitative care sunt potrivite pentru orice décor. Producatorul ofera cu cea mai mare incredere o garantie de 15 ani pentru cada piscinei si 2 ani garantie pentru finisare.

Piscinele cu carcasă de metal Azuro: alternativă ideală a piscinelor gonflabile

Modelul perfect datorită căruia vei economisi bani şi vei dărui zâmbete întregii familii!

Cum ai grijă de o piscină gonflabilă sau cu carcasă metalică?

Când cumpărați o piscină, trebuie să vă amintiți întotdeauna că îngrijirea corectă a apei este o necesitate! Piscinele cu carcasă și gonflabile, deși sunt mai accesibile din punct de vedere al achiziției și instalării, necesită aceeași grijă ca o piscină din beton.

Apa verde in piscina? Iata solutiile!

Cauza apei verzi in piscina sunt algele. Acestea sunt unele din cele mai vechi forme de viata pe Pamant, de aceea capacitatea lor de supravetuire este fenomenala. Iata de ce, pentru a evita inverzirea apei este necesar sa ingrijiti corect apa din piscina

5 idei de a economisi în cheltuielile pentru piscină

Sezonul cald şi-a intrat pe deplin în drepturi, aşa că acesta este momentul în care te vei apuca de operaţiunile de curăţare şi întreţinere a piscinei. Noi îţi vom prezenta câteva metode eficiente de economisire în acest sens.

12 sfaturi profesioniste pentru deschiderea piscinei

Chiar dacă timpul de afară îşi face de cap şi s-ar părea că vara e departe, când te uiţi în calendar vezi că sezonul pentru marea bălăceală va începe în curând. Dacă încă nu ţi-ai deschis piscina va fi bine să urmezi sfaturile de mai jos, în dependenţă de specificul piscinei tale şi fii sigur că te vei bucura de corecta funcţionare a piscinei tale pe tot sezonul de vară al anului 2017.

Havuzurile pietonale - adevarata oaza de distractie!

Havuzurile pietonale sunt cel mai des intalnite in spatiile deschise, în aer liber si mai ales publice. Le putem vedea in parcuri, piete, in scuarul institutiilor publice sau centrelor comerciale. Cu alte cuvinte in zonele unde oamenii prefera sa se plimbe, sa-si petreaca timpul in mod relaxant, sau poate sa citeasca o carte pe fundalul fosnetului unui astfel de havuz

Tipuri de havuzuri

Apa, lumina, mișcarea pot fi combinate într-un mod inteligent, formând spații pline de viață și frumusețe - Havuzurile!